Sun Yunfei találkozott Kardeván Endre magyar mezőgazdasági miniszterhelyettessel és delegációjával

2011. december 5.

November 8-án délelőtt városunk párttitkára Sun Yunfei a Wanxi Vendégházban baráti környezetben találkozott a II. Kínai Nemzetközi Toll- és Pehelyfesztivál megnyitóján megjelent magyar mezőgazdasági miniszterhelyettessel, Kardeván Endrével. Felek a két fél kapcsolatainak és együttműködésének erősítéséről folytattak mélyreható megbeszélést. Az eseményen a városi polgármester – helyettes Wang Anyi is részt vett.

Sun Yunfei találkozik Kardeván Endre magyar mezőgazdasági miniszterhelyettessel és delegációjával

Sun Yunfei találkozik Kardeván Endre magyar mezőgazdasági miniszterhelyettessel

Közös kép emlékül

Tudósítónk (Wang Qing) jelenti: November 8-án délelőtt városunk párttitkára Sun Yunfei a Wanxi Vendégházban baráti környezetben találkozott a II. Kínai Nemzetközi Toll- és Pehelyfesztivál megnyitóján megjelent magyar mezőgazdasági miniszterhelyettessel, Kardeván Endrével. Felek a két fél kapcsolatainak és együttműködésének erősítéséről folytattak mélyreható megbeszélést. Az eseményen a városi polgármester – helyettes Wang Anyi is részt vett.
Sun Yunfei üdvözölte Kardeván Endrét és delegációját, akik nem sajnálták a fáradságot, hogy ilyen messzire Luanba utazzanak. Mint mondta, a II. Kínai Nemzetközi Toll- és Pehelyfesztivál egy újabb nagy esemény a város életében az első fesztivál sikeres megrendezése után. Ahogy növekszik a tapasztalatunk, úgy tökéletesedik majd Luan kiállítási háttere, és reméljük, hogy a következő fesztiválra is Luanban kerül sor. Hisszük, hogy egyre jobb szervezést nyújtunk. Sun Yunfei tájékoztatta a vendégeket Luan gazdasági és társadalmi fejlődésének helyzetéről, és mint mondta, Luan a wanxi fehér lúd hazája, a legnagyobb hazai toll elosztó központ. Ugyanakkor Luan környezete gyönyörű, történelme hosszú, kultúrája mélyben gyökerező és gazdag város. Az elmúlt évek során Luan belépett a gyors fejlődési szakaszba, minden téren folyamatosan erősödik, közlekedési szempontból elhelyezkedése napról napra nyilvánvalóbb, a városkép is megújult, ugyanakkor ipara és mezőgazdasága is gyorsan fejlődik, az életszínvonal pedig szemmel láthatóan nőtt.
Kardeván Endre őszinte köszönetét fejezte ki, hogy Luan város vezetőségével találkozhatott és gratulált a toll- és pehelyfesztivál sikeres megrendezéséhez. Mint mondta, először jár Luanban, de a helyiek barátságossága, a város természeti környezete mély benyomást tett rá. Kifejtette, hogy Magyarország és Luan között a toll- és pehely, a gabona és az élelmiszer feldolgozó ipar, illetve egyéb területeken sok a közös vonás. A jövőben még több magyarral ismerteti meg a várost, és több toll- és pehely ágazati üzletembert vonz Luanba piackutatásra.
Felek egyetértettek abban, hogy más területeken is erősítik az együttműködést és a cserekapcsolatokat.

http://www.anhui.cc/news/20111109/135084.shtml